Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Julie Andrews, a színésznő, aki a nevelőnő szerepét játszotta A muzsika hangja (The Sound Of Music) című film-klasszikusban, szembetalálkozik az igazi Maria von Trapp-pal. A közkedvelt színésznő épp leckéket kap a nőtől, aki a való életben alakította a filmbeli szerepet, ám amikor a Yodel című dalhoz jutnak, te sem fogod tudni visszatartani a nevetésed!

Julie Andrews találkozik az igazi Maria von Trapp-pal. Az összeismerkedésük a legviccesebb dolog, amit mostanában láttál!

Julie Andrews arról faggatta az igazi Mariát, szerinte hogyan játszotta őt el a róla készült mozifilmben. Von Trapp asszony válaszolt is a kérdésére: szerinte minden remek volt, ám a Yodel című dal eléneklésével vannak bizonyos fenntartásai. A zeneszámnak ugyanis a valóságban teljesen más dallamvonala volt a filmhez képest, amit most ideje lesz megtanulni.

Maria bele is kezdett a jódlizásba, és amikor befejezte, felkérte Juliet, hogy ismételje meg. A színésznő szót is fogadott, és jelesen teljesített. Később csatlakozott hozzá az igazi Maria is, akinek a hangja meglepően egybevágott Andrews hangszínével.

Maria Augusta von Trapp, akit von Trapp bárónőként is emlegettek, a Trapp család énekes gyerekeinek a mostohája volt. Ő írta le a történetüket, melyet 1949-ben ki is adtak. A könyv többek között a német Trapp család című filmet is megihlette, majd kilenc év múlva, 1965-ben A muzsika hangját, amellyel végleg belopta magát a szívünkbe.