KezdőlapSzínesEgy figyelmetlen sofőr tönkretette a jövőjét. De amikor énekelni kezd... mindenki sírva...

Egy figyelmetlen sofőr tönkretette a jövőjét. De amikor énekelni kezd… mindenki sírva hallgatja őt a nézőtéren!

-

A tehetségkutatók történetében számtalanszor hallhattunk már szebbnél szebb hangokat. Ezek a műsorok versenyzők tucatjait ragadta ki az ismeretlenből, és indította el őket a siker felé vezető úton. Még többen vannak viszont azok, akiknek a zene egy új célt ad az életben, egy motivációt és hivatást, ami mellett érdemes tűzön-vízen át kitartani.

Egy figyelmetlen sofőr tönkretette a jövőjét. De amikor énekelni kezd... mindenki sírva hallgatja őt a nézőtéren!

Hirdetés

David Francisco egy átlagos fiatalember volt, tele álmokkal, míg 2016-ban egy szomorú baleset meg nem pecsételte örökre az életét. Elgázolták őt a biciklijén, és amikor magához tért, egy kórházi ágyon feküdt, és nem érezte a lábait. Mint kiderült, megsérült a gerincoszlopa, aminek következtében deréktől lefelé lebénult. Úgy hitte, ezzel a szörnyű eseménnyel oda a zenei karrierje és a jövője, ám az élet egy új lehetőséget adott számára.

Kitartó és intenzív fizikoterápia árán, David ma már újra tud járni, de a mankóitól talán sosem fog tudni megválni. A családja azonban végig mellette áll, és ez rengeteget jelent neki, úgyszintén a menyasszonya támogatása, akinek a biztatására a fiú végül az American Idolba is benevezett. Stevie Wonder egyik csodálatos dalával, az Isn’t She Lovely-val készült, és amikor belekezdett az éneklésbe, mindenkinek elakadt a lélegzete.

Hirdetés

Meleg, kristálytiszta hangja azonnal célba talált. A közönség könnyeit visszafojtva hallgatta David énekét, a zsűri viszont nem volt ilyen erős. Az a rengeteg érzés, kitartó munka és akarat, ami ezt a fiatalembert a folytatásra készteti, több mint példaértékű sokunk számára!

A produkció végén Lionel Richie odaállt David mellé a színpadra, és közölte vele, mily csodálatos az énekhangja. Átadta neki az aranycédulát is, amivel a fiatalember komoly előnyre tett szert a tehetségkutatóban. A barátnője a kulisszák mögül figyelte az eseményeket, és büszkébb volt Davidre, mint valaha!

https://www.youtube.com/watch?v=eZgEOGLMgaI

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek