KezdőlapZeneVideóklipekLyric video: The Weeknd - Call Out My Name

Lyric video: The Weeknd – Call Out My Name

-

The Weeknd nemrégiben adta ki legújabb nagylemezét, és máris óriási érdeklődés övezi ezt az új diszkográfiai anyagot. Az énekes ugyanis rejtett mondanivalókat csempészett bele a dalaiba, amitől a megszokottnál is vonzóbbá vált a korong a rajongói számára. Érkezik is az első dalszöveges videó a My Dear Melancholy-ról, méghozzá a Call Out My Name című felvétel mellé. Reméljük, neked is tetszeni fog!

Lyric video: The Weeknd - Call Out My Name

Hirdetés

A Call Out My Name egyike a legforradalmibb szerzeményeknek a lemezről. Főként ez a verssor: „I almost cut a piece of myself for your life” – fordításban „majdnem kivágtam egy darabot magamból a te életedért” indította be a rajongók és a bulvársajtó fantáziáját. Szerintük The Weeknd itt Selena Gomezre utal, akinek felajánlotta volna az egyik veséjét.

Mint ismert, az énekesnő autoimmun betegsége miatt vesetranszplantációra szorult, sokan ezzel hozzák kapcsolatba The Weeknd dalbeli gyötrődését. A videó Joachim Johnson rendezésében készült, és teljesen visszaadja az énekes szenvedését. Abel sokszor néz egyenesen a kamerába, és érzelmekkel teli hangon énekli a dalszöveget. Máskor pedig lehunyt szemekkel adja át magát az R&B átjáró ritmusainak.

Hirdetés

The Weeknd legfrissebb stúdiólemeze, a My Dear Melancholy március 30-án debütált, minden felhajtás nélkül. Mindössze egy nappal a premier előtt lehetett valamit is hallani a médiában az album megjelenéséről, ami azért is meglepő, mert egy ilyen kaliberű előadó, mint The Weeknd, átfogó és intenzív kampány nyomán szokta kiadni a lemezeit. A lényeg, hogy a korong már így is a Billboard 200 csúcsa felé tart, melyet a feltevések szerint e hét végéig meg is dönt.

Neked hogy tetszik a Call Out My Name című dala?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek