Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A világsztárok koncertjein minden rajongónak az a legfőbb vágya, hogy az imádott előadója őt szólítsa magához a színpadra. Ki ne énekelne duettet olyan kaliberű énekesekkel, mint Josh Groban, akinek a dalait a zene iránti határtalan szenvedély itatja át?

Josh Groban átadja a mikrofont egy fiúnak a közönségből, de neki is elkerekedik a szeme, amikor a srác énekelni kezd!

A New Yorki Madison Square Gardenben adott koncertjén, az énekes minden alkalmat megragadott, hogy szóljon a közönségéhez. Sőt, egy szöveget is felolvasott nekik, melyet pár perccel azelőtt kapott. A levél egy másik Joshtól származott, pontosabban Josh Page-től, aki mindennél jobban szerette volna, hogy Grobannel együtt énekelhessen.

Bár fogalma sem volt, mire számítson, a világsztár elfogadta a kihívást, és magához szólította a fiatalembert a színpadra. A kezébe adta a mikrofonját, aztán történt valami, amitől mindenkinek leesett az álla – még magának Josh Grobannek is, akit teljesen letaglózott ifjú rajongójának a tehetsége. A két Josh a The Prayer című dalt adta elő. Fantasztikus pillanat volt, amit az egybegyűltek sosem fognak elfelejteni. De Groban sem, akinek a meglepetéstől elkerekedett arca mindent elárult.

Miután a produkcióról készült videó bejárta a nagyvilágot, Josh Page több felkérést is kapott az éneklésre. A fiú azóta virágzó karriert futott be, és Groban szavaival élve, akkor, azon az estén egy csillag született meg a zene csodálatos égboltján.