Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Március 30-án jelent meg a szombathelyi Memphis Belle zenekar második nagylemeze, Most vagy soha címmel.

Megérkezett a Memphis Belle új videóklipje, Most vagy soha címmel

A Memphis Belle eddigi, főleg angol nyelvű dalai után már sejteni lehetett, hogy az új album magyarul fog megjelenni, ahogy azt a már korábban kiadott kislemezek is sejtették. A most megjelent nagylemez címadó dala Molnár Tamás (Jetlag, ex-Anti Fitnes Club) dalszövegíró nevéhez fűződik, de a lemezen sok izgalmas projekt is megvalósult. A zenekar dalai már angolul is nagyon népszerűek voltak a koncertjeiken, de magyar nyelven talán még jobban belopják majd magukat a közönség szívébe.

A Molnár Tamással közös munka első gyümölcse, a címadó dal már december óta hallható a rádiókban. Tempós, sodró lendületű zene, ami megint megmutat egy kis darabot a Memphis Belle érzelemgazdag és magával ragadó világából. A Most vagy soha címmel megjelent új albumba a csapat rengeteg energiát fektetett, így nem túlzás azt állítani, hogy nem csak a címében hordozza a sorsdöntő kérdést, hanem a zenekar egészére nézve is. Úgy tűnik, a Memphis Belle végre megtalálta a saját világát, amit hatalmas lelkesedéssel szeretne az új CD-n és koncertjeiken átadni rajongóiknak. A lemez megjelenését természetesen egy új klippel koronázta meg a csapat.

Timi és a fiúk ez alkalommal sem szakadtak el az utazás témájától, ami nagyon közel áll a zenekar világához, hiszen az utazás közben szerzett élmények, érzések, kavargó emlékek és kellemes rockos dallamok alkotják az előző lemezen már megismert Memphis Belle hangulatot.

Nincs más hátra, mint előre, jöhetnek a lemezbemutató koncertek, ahol hamarosan élőben is meghallgathatjuk a dalokat. A dátumok hamarosan elérhetőek lesznek a zenekar koncertnaptárában és Facebook oldalán.