Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A zene egy igazi varázslat nemcsak a fenséges dallamok miatt, hanem azoknak a személyeknek köszönhetően is, akik életre keltik azokat. A tehetségnek a legnehezebb dalok sem jelentenek akadályt. Gyerekként is el lehet énekelni egy pokolian nehéz szerzeményt, ráadásul zsigeri természetességgel, és igen, valójában ebben rejlik az a bizonyos varázslat!

Három kisfiú áll ki a színpadra. Amikor énekelni kezdenek, a közönség nem akar hinni a fülének!

A Nemzetközi Gyerek Zenefesztivál keretében a közönségnek igazán egyedi percekben volt része. Három kínai kisfiú írt történelmet azzal, hogy maximális hozzáértéssel és teljes odaadással énekelte el a népszerű You Raise Me Up című felvételt. A dal zenei szerkezete jóval érettebb e három angyali teremtés életkorához képest, ez mégsem jelentett számukra akadályt.

Nemcsak a hangjuk volt csodálatos, hanem az is, ahogyan felépítették ezt a produkciót. Bizonyos részeket külön énekeltek, majd egy adott ponton a három hang egyként szólt tovább, a legnagyszerűbb zenei élményt eredményezve. A fiúk külön-külön is nagy tehetségek, de az igazi érték bennük az, hogy a hangszínük is különböző. Míg az elsőként megszólaló gyereknek érett, felnőttes hangja van, addig a másodiknak lágy, érzéki az orgánuma. A harmadiké viszont mintha átölelné az első kettőt, és kellemes, bársonyos tonalitással ruházná fel azokat.

Ezek a srácok megérdemlik, hogy egykor hatalmas világsztárok legyenek! Az ilyen hangoknak ugyanis a zenetörténelemben a helyük.