Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Életében először sminkelték ki ezt az asszonyt!

11 éves korában egy támadás során eltorzult az arca, így soha nem sminkelte ki magát. Mikor meglátta magát, nem tudta visszatartani örömkönnyeit!

Az Azerbajdzsánban élő Anar Agakishiyev sminkes nevét nem csak hazájában, de a világ több országában is ismerik, mert ő az egyik legprofibb a szakmában. Több hírességet is szebbé varázsolt, mégis Anar leginkább hétköznapi emberekkel szeret együtt dolgozni, akiknek jobbá teheti a napjukat, erősítheti önbizalmukat. Főként olyan nőknek segít szívesen, akiknek valóban szükségük van arra, hogy mély ráncaik kissé kisimuljanak, s bőrük üdébbnek és fiatalabbnak nézzen ki.

A legmeghatóbb és egyben a legnagyobb szakmai kihívást Anar számára az jelentette, amikor egy olyan asszonyt kellett kisminkelnie, akinek az arcán csúnya barnás foltok éktelenkedtek, megkeserítve a nő életét. Anar azonban csodát tett vele, sminkecsete úgy működött akár egy varázspálca: a nő csodaszép lett.

“18 éve vagyok sminkes, de ez volt a legnehezebb és legmeghatóbb feladat. 11 éves volt ez a nő, amikor valami miatt megjelentek ezek a csúnya foltok az arcán. Annyira örülök, hogy sikerült eltüntetni azokat. Meg is kértem, hogy addig ne nézze meg magát a tükörben, míg el nem készülök. Az eredmény pedig csodás lett és az örömtől könnyek ugrottak a szemébe” – mesélte Anar.

A különleges átalakulást Anar közzé is tette az egyik közösségi oldalon, ahol 4,6 millióan látták, 267 ezer embernek tetszett, és 2 ezer, zömében pozitív hozzászólás érkezett a videóhoz, amelyekben az emberek kifejezték és elismerésüket Anarnak.