Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A tehetség nem ismer korhatárt – ezt már többször is mondogattuk, és jó okkal. Az elméletet az alábbi kisfilm is bizonyítja, melynek főszereplője ez a nagyszerű idős hölgy, akinek az énekhangjától az egész stúdió állva tapsolt.

Kételkedtek a 81 éves dédmama tehetségében. Pár perccel később már könyörögtek volna még egy daláért!

Amikor a 81 esztendős Evelyn Williams felsétált az írországi Got Talent színpadára, a zsűri összenézett. El nem tudták képzelni, mire is számítsanak ettől az idős asszonytól, akinek a mozgása bizony nem hazudtolta meg a korát. A dilemmájuk viszont azonnal szertefoszlott, amikor Evelyn énekelni kezdett. A tehetségével ugyanis annyira meglepte őket, hogy sírva is fakadtak.

Miután bemutatkozott, és mesélt pár dolgot magáról, a 81 éves dédmama elárulta, nem akármilyen dallal készült. A Send In The Clownsncímű szerzeményt 1973-ban írta Stephen Sondheim, kifejezetten az Egy kis éji zene (A Little Night Music) című film-musical számára. Evelyn előadásában a romantikus felvétel újra szárnyra kelt, és melegségével beragyogta a lelkeket.

Ezt már láttad? Hogyan fulladhat kudarcba egy csillagokban íródott, igaz szerelem? Romy Schneider és Alain Delon mesébe illő története

Az idős nő remekül érezte magát a színpadon. Úgy mozgott, mint egy igazi díva, a hangja pedig a legérzékibb akkordokat ütötte meg, és érzelmek kavalkádját zúdította a hallgatóságra. „Szeretek énekelni, és amikor ezt teszem, minden egyes dalba beleadom a szívemet és a lelkemet.” – vallotta a nő, akinek kedvenc időtöltése énekléssel szórakoztatni a dédunokáit. Most nem csak a 7 évvel ezelőtt elhunyt férje lenne nagyon büszke rá…