Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Miután élet-halál harcot vívott az egészségéért, John Newman ismét visszatért a reflektorfénybe, és hozza legújabb szerzeményét, a Fire In Me-t. A dal mellé egy energikus videóklip is készült, melyet a box-jelenetek és a bulizós esték tesznek még színesebbé.

Kigyógyult a rákból John Newman! Íme a visszatérő videója, a Fire In Me!

A többszörös platinalemezzel kitüntetett brit énekest, akit Brit Awars-re is jelöltek már, súlyos betegsége tartotta eddig távol a rajongóitól. John Newmannál ugyanis agydaganatot diagnosztizáltak, ő azonban nem veszítette el a bizalmát, hanem mindvégig pozitívan állt hozzá a gyilkos kórhoz: erről és a benne égő tűzről mesél úgy dalában, a Fire In Me-ben.

A felvétel dallamvonala fülbemászó, és megállja a helyét a szórakozóhelyeken is, szóval nagy eséllyel visszhangzik majd a játszási listákból az előttünk álló nyár folyamán. És ez még nem minden! Az énekes egy új nagylemezen is dolgozik, melynek producere Mark Ralph, aki többek között a Clean Bandittal is dolgozott.

Newman 2016-ban jelentette be, hogy egészségügyi állapota miatt szabadságra vonul. Pontosan négy évvel ezelőtt is lesújtott rá a betegség, ám akkor is, most is sikeresen leküzdötte a kórt. Az énekes mindig is nyíltan felvállalta a rákkal való közelharcának fejleményeit, és nagy hangsúlyt fektetett a megelőzésre. Ezúttal is időben diagnosztizálták nála az agytumort, így a kezelés is hatékonynak bizonyult. John Newman most már jól van, és teljes gőzzel igyekszik behozni a közel két éves lemaradást.