Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Minden versenyző azzal a céllal nevez be egy tehetségkutatóba, hogy lenyűgözze a zsűrit, a produkciójával pedig maga mögé utasítsa a vetélytársait. A jelentkezők sokszor választanak olyan dalokat, melyek meghaladják a képességüket, azonban akadnak ritka és értékes pillanatok is, amikor a versenyzők eget rengető műsort tesznek le az asztalra.

A zsűri összevonta a szemöldökét, amikor meghallotta, melyik dal következik. Figyeld, mi történik pár másodperccel később!

Az ukrán származású Julia Chupira az X Factorban szerette volna megmutatni a világnak, mekkora tehetség lakozik benne. A zsűri viszont, amikor meghallotta, hogy a lány Whitney Houston egyik legütősebb felvételével készült, már el is könyvelte magában a kudarcot. Meg kell hagyni, az I Will Always Love You-t senki sem fogja tudni úgy elénekelni, ahogy a megboldogult popdíva, de Julia verziója meglepően közel áll hozzá!

Amikor a fiatal énekesnő belekezdett az éneklésbe, a közönség álla valósággal koppant a padlón. Meleg, kristálytiszta énekhang töltötte be a termet, amelyből legalább annyi érzelem szabadult fel, mint a Több, mint testőr című filmből származó jelenetből. Ahogy haladt előre a dallal, úgy lett egyre kerekebb a zsűri szeme Julia produkciója hallatán. Az övön aluli műsorszám helyett pedig a tehetségkutató egyik legjobb teljesítménye öltött alakot a színpadon.

A mentorok természetesen csak szuperlatívuszokban tudtak nyilatkozni, és a közönség tapsa volt a legjobb bizonyíték arra, mennyire ügyes volt ez a lány. Minden kalappal le előtte!