KezdőlapZeneVideóklipekVisszatért a Years & Years! Íme a Sanctify című videóklipjük

Visszatért a Years & Years! Íme a Sanctify című videóklipjük

-

Kiadta legújabb dalát a Years & Years, mely az együttes második stúdiólemezét hivatott felkonferálni. A szerzemény címe Sanctify, és egy izgalmas, közel 5 és fél perces videó is készült hozzá, amit az alábbiakban meg is tekinthetsz.

Visszatért a Years & Years! Íme a Sanctify című videóklipjük

Hirdetés

A vizuális anyag egy képzeletbeli világba repít minket, valahová a jövőbe, ahol az emberek immár ritka érdekességeknek számítanak a Földön élő androidok között. A részletekről Olly Alexander, az együttes szólistája tájékoztat bennünket.

„A Sanctify című videó egy jövőbeli metropolisz, Palo Santo történetét meséli el, és egy nagyobb méterű kirakósnak a része, mellyel kételyeket szeretnék ébreszteni az emberekben, ugyanakkor azt is szeretném, ha tetszene nekik. Több jelzést is elhintettünk a kisfilmben, melyeket az emberek a maguk módján értelmezhetnek, azt akarom, hogy velem együtt ők is elinduljanak erre az utazásra, és engedjék szabadon a képzeletüket.” – üzente a közönségének a Years & Years énekese.

Hirdetés

Ami a dal stílusát illeti, teljesen beleolvad az együttes által képviselt electro pop, R&B és a ’90-es évek house zenéjére jellemző hangzásvilágba, mely eléggé tág ahhoz, hogy emberek, és főként fiatalok millióit csábítson magához. A csapat debütáló lemezének fogadtatása erre a legjobb bizonyíték: a 2015-ben kiadott Communion első helyen állt az eladási listákban Nagy-Britanniában.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek