Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Őszinte érzelmek és a celeb-élet hátrányai kerülnek előtérbe Taylor Swift legújabb videóklipjében, melyet az énekesnő a Delicate című dala mellé forgatott. A kisfilmben Taylor törékeny énje játssza a főszerepet, és rámutat arra, hogy a reflektorfényben való fürdőzésnek bizony komoly ára van.

Taylor Swift ismét megadja a módját! Te is kíváncsi leszel a DELICATE című videójára!

A bosszúvággyal fűszerezett Look What You Made Me Do és a Ready For It című kislemezek után, Swift kisasszony most sokkal emberibb érzésekkel tér vissza, és mindenkivel tudatja: őbenne is érzékeny szív dobog. A Delicate egy hű kitárulkozás – minden éremnek két oldala van, így a hírnévnek is. A közszereplések után pedig vannak pillanatok, amikor semmire sem vágyik jobban, mint észrevétlen maradni.

A vizuális anyag Joseph Kahn rendezésében készült, aki egyébként az énekesnő korábbi videóit is megálmodta. Alig került fel a világhálóra, a klip máris több mint 17 millió megtekintést gyűjtött. A pozitív reakciók mellett természetesen már negatívakat is kapott, sőt! Vannak, akik egyenesen plágiummal vádolják az énekesnőt, amiért lekoppintotta a Kenzo reklámját.

Hogy első kézből alkothass véleményt, mindkét videót mutatjuk az alábbiakban. De visszatérve Taylor Swiftre, mégis neked hogy tetszik a klipje?