Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egyenesen két férfi énekessel egyesíti az erejét a latino díva, Jennifer Lopez. Egyelőre még nem tiszta, hogy a Se Acabó El Amor (Vége a szerelemnek) című felvétel a J-Loé vagy Yandelé és Abraham Mateoé, de nagy eséllyel végezheti az énekesnő következő spanyol nyelvű nagylemezén, amit olyan nagyszerű latino dallamok tesznek ellenállhatatlanná, mint az Amor Amor Amor vagy a Ni Tú Ni Yo.

Társelőadóként csatlakozik Yandelhez Jennifer Lopez, a Se Acabó El Amor című felvételben!

A 48 éves énekesnő nemrégiben indította útjának a Por Primera Vez (Első alkalommal) című, készülőfélben lévő stúdióalbumának a népszerűsítő kampányát, és elsőként a Hola! USA című műsorban nyilatkozott ezzel kapcsolatban: a projekt „arról szól, hogy mindig képesek vagyunk megújulni, kipróbálni új dolgokat, teljesen függetlenül attól, hogy mennyi idősek vagyunk. Mindig van lehetőség egy új kezdetre.” – fogalmazott Jennifer Lopez hozzátéve, sokkal kényelmesebb számára spanyolul énekelni, mint angolul.

„Tényleg imádok spanyolul énekelni. Van benne valami, ami miatt sokkal romantikusabb és szenvedélyesebb a számomra.” – magyarázta a nyelv iránti vonzalmát az énekesnő. Nekünk pedig teljesen mindegy, milyen nyelven énekel, mi örökké szeretni fogjuk!