Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mindenki tudja, mennyire untatják a diákokat az iskolai évnyitó vagy -záró beszédek, illetve a különböző eseményekkor elhangzó dicshimnuszok. A tanulók közül sokan másképp közelítenék meg az ilyen jellegű ünnepségeket, erre pedig kiváló példa az alábbi videó.

Az igazgató épp egy komoly beszédet tartott, amikor a suli ezzel a flashmobbal pipálta le őt!

Az Ohio-állambeli Whitmer gimnáziumban az igazgató éppen azzal próbálta lekötni a diáksereget, hogy mire is kell számítaniuk a Homecoming Pep Assembly nevű verseny kapcsán, ami a suli tornatermében kerül megszervezésre. Már majdnem pontot tett a beszéde végére, amikor a kolléganői közbeavatkoztak, és lekísérték őt a „színpadról”.

Az igazgató teljesen összezavarodott a váratlan gesztus hatására, és a nézőtérből próbálta megfejteni a félretessékelése okát. Nem kellett sokáig várakoznia: a tanárnők egykettőre elfoglalták a helyüket a tornaterem parkettjén, és az Untown Funk című zeneszámra kezdtek el táncolni, tökéletes szinkronban egymás mozdulataival. Másodpercekkel később, egyre többen csatlakoztak hozzájuk, alapos meglepetést okozva a jelenlévőknek.

Szerinted is hatásosabb egy ilyen vidám előadás az unalmas hegyibeszédek helyett?