Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Fantasztikus érzés gyereknek lenni, ennek súlyát pedig csak akkor tudjuk felmérni igazán, amikor felnőttként az élet számos gondjával kell szembenéznünk. De ne rontsuk el a hangulatot, maradjunk meg a felhőtlen gyerekkornál, és fürdőzzünk a kicsik okozta kellemes percekben.

Két imádnivaló gyerek lép színpadra. Pár perccel később a nézőtér állva tapsolja meg őket!

Tavaly két csodálatos kisgyerek örvendeztette meg az America’s Got Talent közönségét. A 9 esztendős Aryton és a 8 éves Paige másfél éve táncol együtt, ez pedig előnyükre szolgált a tehetségkutatóban való továbbjutásban. Már a kisugárzásukkal és a vidámságukkal lehengerelték a nézőket, nem beszélve a tánctudásukról, amivel teljesen meghódították a közönség szívét.

A két kis táncos a Gumiláb (Footloose) című filmből választott ki egy frappáns jelenetet. Paige egyenesen a zsűri asztaláról nyitotta meg a produkciót, pillanatok múlva pedig Aryton is csatlakozott hozzá a színpadon. A mozgásukból áradó energia szó szerint lábra állította a közönséget, melynek tagjai vastapssal jutalmazták a gyerekeket.

Természetesen a zsűri is odáig volt a produkcióért, éppen ezért tovább is juttatta a kicsiket a verseny következő fordulójába.