Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Miután dalszöveges videók sorozatával húzta el a mézesmadzagot a rajongók orra előtt, Robbie Williams most hoz egy videót, amire végre rá lehet harapni. Ez az Andy Warhol, melynek képkockáival az énekes a ’80-as évek őrületébe avatja be a nézőt.

Végre megérkezett Robbie Williams legújabb hivatalos videója! Íme az Andy Warhol

A felvételt a pop-art mozgalom legismertebb figurája, Andy Warhol ihlette, és az Under The Radar Volume 2 című nagylemezen található.

„Ez a legújabb hivatalos videóklipem a dalom mellé, melyet a nagy Andy Warholról neveztem el [1928 augusztus 6−1987 február 22].” – írta Robbie Williams a Facebookon, ezennel felkérve a rajongóit arra, hogy tekintsék meg a legutóbbi rövidfilmjét.

Andy Warhol a hetedik kiadott felvétel az énekes Under The Radar Volume 2 című stúdióalbumáról, melyet tavaly novembertől kizárólag Williams hivatalos weboldalán lehet megvásárolni. A dalt maga Robbie szerezte Karl Brazil és Benjamin Roy Castle segítségével, és az egyik legmegkapóbb a lemezről, melyen egyébként 15 vadonatúj, az énekes 20 éves karrierje alatt felgyűlt, eddig még ki nem adott felvétel található.

Neked hogy tetszik?