Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 2CELLOS ismét ausztrál földről adja ki legújabb videóklipjét. A duó ezúttal A rettenthetetlen (Braveheart) című film főcímdalát dolgozta át, élőben, a világ egyik legszínvonalasabb koncerttermében, az audiovizuális élményt pedig a tágabb közönséggel is megosztja. A For The Love Of A Princess egy igazi csemege, melyet az együttes Score című nagylemezén találunk.

Ismét a Sydneyi Operaházból „tudósít” a 2CELLOS. Íme a For The Love Of A Princess élő videója!

A Score tavaly márciusban került a boltokba, és 14 fantasztikus feldolgozást tartalmaz minden idők legsikeresebb filmjeinek a betétdalairól. A 2CELLOS a London Symphony Orchestra segítségével rögzítette a darabokat, és nem hiába: a szimfonikus zenekar ugyanis a világ egyik legjobbja.

Stjepan Hauser és Luka Sulic örökre bevéste magát a szívünkbe. Különleges feldolgozásaival és csodálatos játékával az egész világot a lábai alá kényszerítette. Ahogy a csellók húrjait kezelik, ezek a fiatalok a lelkek legmélyéig képesek hatolni, és még azt is megérintik, aki egyébként idegenkedik a klasszikus műfajtól.

Alig került fel az első klipjük a YouTube-ra, már az első héten rekordot döntöttek vele. A visszajelzések pedig, melyeket kaptak, az egekig dicsőítették őket. Nem csoda, hisz a műfaj és a stílus, amit képviselnek, kellően merész ahhoz, hogy még nagyon sokáig szárnyalhassanak.

Kiváló slágerekből szerencsére nincs hiány, és amíg ők ketten a csellójukon játszanak, addig ez a világ is sokkal szebb lesz!