KezdőlapZeneVideóklipekAz 1920-as évek stílusába gyúrta át Dua Lipa slágerét a Postmodern Jukebox....

Az 1920-as évek stílusába gyúrta át Dua Lipa slágerét a Postmodern Jukebox. Őrületesen jó lett!

-

El tudnál képzelni egy modern, korabeli szerzeményt egy múlt évszázadbeli stílusban? A Postmodern Jukeboxnak sikerült! A feldolgozásairól híressé vált együttes Dua Lipa tavalyi slágerét, a New Rulest írta át a ’20-as évek tipikus hangzásvilágára, a végeredmény pedig szenzációs lett! A friss Brit Award-nyertes énekesnő is büszke lehetne a változatra!

Az 1920-as évek stílusába gyúrta át Dua Lipa slágerét a Postmodern Jukebox. Őrületesen jó lett!

Hirdetés

A több mint 70 tagú zenekar élén ezúttal Robyn Adele Anderson áll: az ő énekhangján ízlelhetjük meg a 2017-es popdal 1920-beli alteregóját. A Postmodern Jukeboxt egyébként ezekért a merész húzásaiért kedvelik: a YouTube csatornájukat rajongók milliói követik, a videóik nézettsége pedig lassan eléri a milliárdot.

Felléptek már a Good Morning Americában, megdöntötték a Billboard és az iTunes toplistáit, továbbá teltházas koncertek sorozatát adták világszerte. A Postmodern Jukebox egy csoda, melynek a története idén is számos fülrevaló feldolgozással egészül majd ki, sokak örömére.

Hirdetés

A rajongók mellett az énekesek is imádják őket: Lorde például, akinek a Royals című slágerét sem hagyhatta ki az együttes, a legjobb feldolgozásnak nyilvánította a Postmodern Jukebox változatát, melyet 16 millióan hallgattak meg a YouTube-on. A zenekar videói is rendkívül népszerűek. A dalaik mellett a vizuális anyagaik is élő hidat képeznek a generációk között.

Neked hogy tetszik a New Rules egy kis Postmodern Jukeboxszal felturbózva?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek