Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tóth Vera Peller Mariann vendége volt az Utazás a lelked körül című műsorban, ahol őszintén beszélt élete legnehezebb időszakáról és arról a folyamatról, amelyen épp keresztül megy.

Tóth Vera őszintén beszélt élete egyik legnehezebb időszakáról

Egy különösen megrázó élmény kapcsán kezdett el foglalkozni magával Tóth Vera, ennek köszönhetően kezdett új életet, új testben, új személyiséggel.

“2010 környékén volt egy nagyon rossz kapcsolatom, ami vitt mindent, olyan volt mint a legrosszabb veszteség egy las vegasi kaszinóban… Ez a fiú nagyon önző volt, vannak ilyen szociopata emberek, akikben hiszel, hogy meg tudod változtatni…, de nagyon hálás vagyok nekik, hogy benne voltak az életemben, mert ha nem tanítottak volna móresre akkor valószínűleg nem vagyok ott, ahol most vagyok. – mondta az énekesnő Peller Mariann-nak.

Az énekesnő, aki nemrég fakadt ki a magyar rádiókra, amiatt, hogy nem játsszák dalait, azt is elárulta sokáig küzdött a pánikrohammal, de régi kapcsolatában érezte már nincs semmi köze a testéhez. Ekkor kezdte el érdekelni a pszichológia és a spirituális dolgok és ennek köszönhetően indult el azon az úton, amelynek köszönhetően lefogyott és kiegyensúlyozott lett az élete.

Az adásban egy védikus asztrológus is érkezett Verához, Gyurkó Katalin személyében, aki több érdekességet is mondott az énekesnőnek asztrológiai képlete alapján.