Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Dua Lipa nemcsak napjaink egyik legtehetségesebb énekesnője, hanem az a bölcs ifjú hölgy is egyben, aki tudja, miként fordítsa a saját előnyére régebbi mérgező kapcsolatait. A Rolling Stone című magazinnak adott interjújában ugyanis bevallotta, nem egyszer botlott bele manipulatív férfiakba, akik utólag remek ihletforrásként szolgáltak számára a dalszerzésben.

Gondoltad volna, hogy mérgező kapcsolatai táplálják Dua Lipa zenei karrierjét?

Miután szenzációt keltett az idei Brit Awards-gála színpadán, és két igen fontos díjat is hazavitt, Dua Lipa kitárta a lelkét, és izgalmas részleteket osztott meg a magánéletéből.

„Közülük egyesek érzelmileg manipuláltak. Egyszer egy olyan pasival mentem el vacsorázni, aki csakis egy fajta zöldséget volt hajlandó megenni a tányérjából. Borzasztó, mintha egy 5 éves kisgyerek lett volna!” – fogalmazott az énekesnő.

Ami a 2016-ban kiadott Hotter Than Hell című dalát illeti, Dua Lipa a következőket vallotta a komponálása körülményeiről: „Épp egy fájdalmas szakításon voltam túl. Valakinek sikerült elérnie, hogy úgy érezzem magam, mintha nem lennék elég jó neki. Ám amikor megírtam ezt a dalt, úgy akartam beállítani, hogy ő volt valójában az a személy, aki nem hozzám való.” – fűzte hozzá az énekesnő amellé a videó mellé, melyet több millióan láttak már a YouTube-on.

Dua Lipa azt is bevallotta, hogy az utolsó percben változtatta meg a felvétel refrénjét, mivelhogy úgy érezte, nem találó. Épp a Tumblr-ön görgetett, amikor meglátta a Hotter Than Hell szavakat pirossal villogni egy fekete háttérből. Mire beugrott: „Mi lenne, ha azt gondolná rólam, hogy pokoli vonzó vagyok, és hogy valójában én nem akarom őt?”