Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Miután levette a lábáról a magyar közönséget a Budapest című dalával, a különleges hangú brit énekes újabb romantikus dallamokkal rukkolt elő. Ezúttal a Pretty Shining People a nyerő, amelyet ha meghallgatsz, máris egy ideális világot látsz magad előtt, tele mosolygó emberekkel. A felvétel George Ezra Staying At Tamara’s című nagylemezéről származik, ami március 23-án kerül a boltokba.

Újabb hangulatos dalt és egy ideális világ képét hozza George Ezra. Ez a Pretty Shining People

Bár a címéből megítélve az R.E.M. egykori slágere, a Shiny Happy People jut az eszünkbe, a Pretty Shining People egy egészen más stílusú zeneszám. A dallamokat egy dalszöveges videó kíséri, melyben George Ezra egy szinte kihalt bárban karaokézik.

Immár 4 éve, hogy az énekes piacra dobta a Budapest című slágerét, most pedig második stúdióalbumának a premierjére készül. A Staying At Tamara’s című korongot George Ezra utazásai ihlették.

„Nem kell szélsőségekben gondolkodni. Nem kell kidobni engem egy sivatagban ahhoz, hogy megírhassak egy dalt. De egy olyan lakásban élek, melynek üveg ajtói vannak, így amikor végeztem a különböző TV-műsorokkal, leültem a kanapéra, és megpróbáltam komponálni. Ehhez a folyamathoz viszont kell egy kis költői elem.” – magyarázta Ezra, akinek az európai fővárosok adták végül az ihletet.

Neked hogy tetszik az énekes új dala?