KezdőlapHírekBobby Brown meglepő nyilatkozata: „Whitney Houston halálát nem a drog okozta!”

Bobby Brown meglepő nyilatkozata: „Whitney Houston halálát nem a drog okozta!”

-

Bobby Brown, Whitney Houston exférje, azt nyilatkozta, hogy nem a drog okozta felesége végzetét, ugyanis az énekesnő, emberfeletti módon küzdött, hogy leszokjon a drogokról.

Bobby Brown meglepő nyilatkozata: „Whitney Houston halálát nem a drog okozta!”

Hirdetés

Egy, a Rolling Stone-nak adott interjújában, Bobby Brown kételyét fejezte ki azon állítással szemben, mely szerint Whitney, a mértéktelen drogfogyasztás miatt lelte volna halálát. Azt elismeri, hogy a hosszú éveken át fogyasztott tudatmódosító szerek rombolóan hatottak az énekesnő egészségi állapotára, de halála valódi okának, a személyes problémák következtében kialakult mély depresszióját tartja.

„Nem hiszem, hogy a drogok miatt halt meg, mint ahogyan azt sem, hogy drog lett volna a szervezetében a halála pillanatában. A szíve volt összetörve, ez okozta a végzetét!”– nyilatkozta Bobby Brown.

Hirdetés

Maga Bobby Brown is drogfogyasztó volt hosszú ideig, de állítása szerint, lassan 15 éve, hogy nem nyúlt tudatmódosító szerekhez és mindenkit óvva int ezek használatától!

Arra a kérdésre, hogy mit tanácsol a pályakezdő művésztársaknak, Bobby a következőket nyilatkozta: „Legyetek türelmesek! Ne adjátok át életeteket a mértéktelen bulizásnak és az ezzel járó negatív dolgoknak. Tudjatok nemet mondani annak, aki droggal kínál benneteket! Hallgassatok rám, hiszen én magam is rengeteg értékes időt pocsékoltam el az életemből azzal, hogy haszontalan dolgokat tettem a drogok hatására!”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek