Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sokszor kell egy kis pozitív löket ahhoz, hogy jól induljon a napunk, ez a videó pedig kifejezetten meghozza a kedvünket, még a legszürkébb hétköznapokon is.

Törülközővel a derekukon sétáltak a színpadra. Alig szólal meg a zene, a közönség máris dőlt a nevetéstől!

A kisfilm főszereplői olyan produkciót dobtak össze, amire emberek milliói voltak kíváncsiak, és nem hiába! A klipből ugyanis csak úgy árad a humor és a kreativitás!

Az iskolai ünnepségek nem korlátozódnak csupán az elemi vagy a gimnáziumi évekre, hanem a felsőbb osztályok diákjait is bekebelezik. Így történt, hogy az alábbi fiatalok egy fergeteges műsorszámmal készültek, a tanáraik, szüleik, iskolatársaik és barátaik nagy örömére. A hét ifjú mindössze egy törülközőben sétált fel a színpadra, az igazi show pedig akkor kezdődött, amikor a diákok megváltak a kiegészítőktől!

Szinkronúszást mímelve, a középiskolások lenyűgöző koreográfiával adták elő a medencés jelenetet, amivel óriási sikert arattak a közönség körében. A produkció végén egyiküknek még egy „cápával” is meg kellett „harcolnia”, a „párbaj” pedig teljesen padlóra tette a nézőket. Az egybegyűltek ugyanis hahotázva nevettek, a kacagásuk csak úgy visszhangzik a háttérből!