Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha valakit egyedi tehetséggel áldott meg a sors, az már a gyerekkorában kiderül. Szerencsére ma minden lehetőség adott arra, hogy az egész világ nyomon követhesse e kis gyöngyszemek fejlődését, a fellépéseik pedig bearanyozzák a napjainkat függetlenül attól, hogy élőben vagy videóról nézzük őket.

Minden szempár erre a 7 éves kislányra tapadt. Néhány másodperccel később kiderül, miért!

Brianna Kahane mindössze 7 esztendős, de úgy hegedül, akár egy vérbeli profi. Ebben a kisfilmben is például egy olyan zenei darabot választott, ami messze meghaladja az életkorából fakadó tapasztalatát, mégis zsigeri könnyedséggel és virtuózhoz illő pontossággal adja elő azt. A Csárdás című klasszikusba sokak bicskája beletörött, Briannáé viszont soha!

A kislány 3 éves kora óta hegedül, akkor még csak kedvtelésből, most már mondhatjuk, hivatásszerűen. Imádja a hangszert, ami tükröződik is a játékán. Számos karitatív koncertet adott, és olyan rangos TV-műsorok díszmeghívottjaként zenélt, mint Ellen DeGeneres vagy Oprah Winfrey show. Bárhol is lépett fel, mindig lenyűgözte a közönségét.

Ezt már olvastad? Túl idősnek gondolták ehhez az energikus tánchoz, de amikor riszálni kezdte…

Az embereket teljesen elvarázsolta a tökéletes játéka, a színpadiassága, az odaadása, valamint az, hogy ilyen picin sem fognak ki rajta a legbonyolultabb kották! Nem csoda, hogy a videóit emberek milliói követik.