Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mozgalmasan indult a 2018-as esztendő a debreceni vállalkozónak, zeneszerzőnek: Felföldi Józsefnek. A tavalyi, nyári, nagy sikerű Brexit Balett című szerzeménye után új zenei projektekkel és egy slágergyanús dallal, a Mamával indította az évet.

Felföldi József 'Mama' című dala hamarosan sláger lehet

A számos műfajban otthonosan mozgó üzletember, zenei producer az év második hónapjában, februárban egy szóló dallal jelentkezett. Saját elmondása szerint a várhatóan sikeres új nóta további zenei inspirációkat adott számára.

A Mama című dal, az 1924-ben született és ma is kiváló egészségnek örvendő édesanyja személyes élményeit dolgozza fel: egy háború előtt kezdődő romantikus szerelmi történetet és az első jegyese hallhatatlan emlékét. A férfi nem tért vissza a második nagy világégésből.

“A Mama a soha véget nem érő szerelemről szól, de egyben arról a fájdalomról is, ami ezzel jár. Gyakran láttam boldogtalannak édesanyámat, de csak két éve fedte fel fiatalkori életének szomorú titkát. Érzelmeivel átitatott, elsárgult képet szorongatva kezében, mesélt első jegyeséről, akivel bontakozó szerelmének a világháború vetett véget.” – nyilatkozta Felföldi.

A zenei életben 2010 óta tevékenykedő Felföldi jelenleg több projekten is dolgozik.

“Több száz megírt dalomból többet is életre szeretnék kelteni ebben az évben. A zenémmel kívánok hozzájárulni az emberek életéhez. Egy dal képes megváltoztatni a kedvet, emléket teremt és megváltoztathat egy egész életet éppen úgy, mint ahogy az nálam is megtörtént.” – tette hozzá.