KezdőlapZeneEurovízióÍgy köszönte meg az AWS a győzelmet azután, hogy a csapat énekese...

Így köszönte meg az AWS a győzelmet azután, hogy a csapat énekese kővé dermedt a meglepetéstől

-

Szombat este A Dal döntőjében derült ki, hogy az AWS zenekar képviselheti Magyarországot a Lisszabonban megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon május 8. és 12. között.

Így köszönte meg az AWS a győzelmet azután, hogy a csapat énekese kővé dermedt a meglepetéstől

Hirdetés

Siklósi Örs, az AWS frontembere konkrétan kővé dermedt a meglepetéstől, ugyanis még ők sem számítottak arra, hogy a verseny zsűrije döntőbe pontozza a modern rock/metal bandát, hogy aztán a lelkes rocktábor „felelőtlenül” őket szavazza meg a verseny győztesének, de pontosan ez történt.

„Kedves Barátaink! Ami tegnap történt, az jelenleg még felfoghatatlan. 12 éve azért kezdtük el a zenekart, hogy a saját zenénkkel, a saját gondolatainkat közvetítsük teljesen mindegy mekkora közönségnek. Tegnap egy olyan stílus tudott érvényesülni, aminek eddig senki nem adott teret, tegnap egy olyan szubkultúra mutatta meg, hogy létezik, amiről eddig hallani sem nagyon akartak.” – írta az AWS rajongóinak.

Hirdetés

Az eredményhirdetésen Siklódi Örs percekig nem tudta felfogni, hogy megnyerték A Dal-t, és hogy ők képviselik hazánkat a legrangosabb európai zenei fesztiválon.

„Ez nem a mi érdemünk, hanem a tietek kedves Barátaink! Ti voltatok azok, akik megmutatták, hogy valójában mennyien vagyunk! Ti voltatok azok, akik megmutatták, hogy szükség van itthon erre a zenére. Nagyon köszönjük! Megígérjük, hogy azt az értékrendet visszük ki Lisszabonba, amit együtt képviselünk, és megígérjük, hogy nem felejtjük el sosem, honnan jöttünk! Nagyon köszönjük mindenkinek a sok szeretetet, a sok szavazatot és a jó tanácsokat, nagyon köszönjük Nikinek, Ádinak, az AWS Crewnak, a csodás családjainknak, az öt varázslatos vokalistánknak: Édennek, Lucának, Palmirának, Kikinek és Bálintnak, nagyon köszönjük a barát zenekaroknak, hogy mellénk álltak.” – köszönte meg a csapat a támogatást közösségi oldalán.

AWS – Viszlát nyár:

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek