Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A műkorcsolya rajongói számára Tatiana Volosozhar és Maxim Trankov neve messze sem ismeretlen! A két hivatásos sportoló több országos és nemzetközi versenyben képviselte már Oroszországot, a produkciójukkal pedig szinte minden alkalommal diadalt arattak. Nem egyszer vitték haza a fődíjat, ami egyáltalán nem meglepő, főként ha az alábbi videót vesszük alapul.

A műkorcsolyázók mindenkit megleptek, amikor ezt a váratlan piruettet vitték a jégre!

Tatiana és Maxim Andrew Lloyd Webber Jesus Christ Superstar című dalára korcsolyázott a 2013-as Skate America világbajnokságon. A fiatalok óriási szakértelemmel, csillagászati pontossággal, szemet-lelket gyönyörködtető eleganciával és kecsességgel siklottak a jégen. Mosollyal az arcukon, teljes odaadással, tökéletes szinkronban mozogtak, a műsorszámukat igazi öröm nézni! A piruettjeiktől elakad a lélegzetünk, extrém forgásaik és manővereik pedig messze kiragadják őket az átlagos szintből!

Lebilincselő koreográfiájuk a zsűrit is meggyőzte: Tatiana és Maxim ismét a dobogó csúcsára állhatott a díjkiosztón. A két műkorcsolyázó nemcsak a jégen alkot verhetetlen párost, hanem a magánéletben is. Szenvedélyük ugyanis egy életre összekovácsolta őket.

Ezt már olvastad? Két fiatal áll a közönség elé, amikor a zene felcsendül, a jég csak úgy izzik a korcsolyájuk alatt!