Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Időnként érdemes teljesen fefrissítened a kinézetedet, válts stílust, vonatkozzon az a ruházatra, vagy frizurára, mert ez felpezsdíti az életedet, hozzájárul az önbizalmad növeléséhez, és a közérzeted javulásához.

Megelégelte, hogy szégyenli az ősz fürtjeit, de a végeredmény őt is igencsak meglepte

Most egy ilyen csodálatos átalakulás szemtanúja lehetsz, ha elindítok az alábbi videót.

A 41 éves Kerry Grundhoefer is úgy érezte, hogy elérkezett az idő ahhoz, hogy megszabaduljon hosszú, ősz hajától. És ebben a legjobbra bízta magát, aki nem más, mint Cristopher Hopkint, a “The Makeover Guy”, azaz a nagy átalakítóművész.

Mielőtt Kerry elhatározta volna, hogy Cristopherre bízza magát, addig megpróbálta valahogy elrejteni az ősz haját, amelyet a különböző festékek eléggé tönkretettek. De egy ideje megelégelte a dolgot, így döntött: ideje változtatni.

Tudta, hogy Christopher a legjobb, így teljesen megbízott a mesterfodrászban, aki nem is okozott csalódást, hiszen egy teljesen új, természetes, gyönyörű nőt varázsolt Kerry-ből.

Ezt már láttad? Rászánta magát egy teljes átalakulásra. A srác végső reakciójára viszont senki sem számított!

A végeredmény láttán nem csak a nő kezdett könnyezni az örömtől, hanem a férje is meghatódott, mikor látta, hogy egy csodaszép feleség mosolyog rá, aki ráadásul végre jól érzi magát a bőrében.