Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Thalia, a telenovellák koronázatlan királynője 46 éves kora ellenére 20 évesnek néz ki! Nézzük hát, mennyit változott!

Emlékeztek még Rosalindára? Így néz ki ma a 46 éves Thalia!

Amikor azt mondjuk, hogy Thalia, mindannyian a teleregények koronázatlan királynőjére gondolunk, aki a 90-es években képes volt a képernyők elé ültetni emberek millióit.

Egészen biztos, hogy nem felejtettük el a „Maria” trilógiát, amelyben mindig ugyanazt a szegény, de szerencsés leányt alakította, aki beleszeret a gazdag fiúba és együtt élnek, amíg meg nem halnak. Tulajdonképpen Thalia élettörténete is ugyanez, annyi különbséggel, hogy ő már híres volt, amikor feleségül ment a Sony Music Entertainment ex-igazgatójához, Mariay Carey volt férjéhez, Tommy Motola-hoz.

Az 1999-es Rosalinda sorozat után, Thalia úgy döntött végleg búcsút mond a színészetnek és énekesnői karrierjének fog élni. Természetesen férje, Tommy is hozzájárult az énekesi karrierje fejlődéséhez, melynek következtében 2000-ben Thalia az észak- amerikai toplisták élére került.

Ezek a telenovellák valóságos történelmet írtak, hiszen egy az UNESCO által végzett felmérés alapján, Afrikától Párizsig az emberek minden nap megszakították napi programjukat csak azért, hogy megnézhessék az újabb telenovella részt.

„Ilyen mértékű sikerre nem is számítottam… Bárhova érkeztem a nagyvilágba, mindenhol királynőként kezeltek, sőt egyes országok sajtóiban úgy emlegettek, mint az Aztékok vagy Mexikó királynője, és én mindig magammal vittem országom zászlaját, bizonyítván ezzel saját népem iránti szeretetemet. Amikor a Fülöp-szigeteken jártam, a szervezők azt mondták, hogy utoljára II. János Pál pápa 1995-ös látogatásakor volt hasonló tömeg az utcákon. Az itteni embereket nagymértékben befolyásolta a Marimar című telenovella, mely nagyobb nézettségre tett szert, mint a Super Bowl. Ezért a szigetvilágot ideiglenesen „Marimar Köztársaságnak” nevezték el” – meséli Thalia önéletrajzi könyvében.

Thalia az egyetlen latin művész, akinek alkalma volt énekelni két amerikai elnök számára is, George W. Bush-nak 2001-ben és Barack Obama-nak 2009-ben. Ugyancsak ő volt az az énekesnő, akinek először volt bátorsága felkérni egy táncra Amerika elnökét!

Az énekesnőnek eddig 13 stúdióalbuma jelent meg, a legutolsó albuma 2016-ban született, Latino címmel. Az album olyan dalokat tartalmaz, mint a Desde Esa Noche, amelyet Maluma-val közösen készített.

Ha azt kérdeznék ki is az a Maluma, ő nem más, mint az a fiatal kolumbiai származású énekes, aki Shakira-val közösen adta ki a „Chantaje” című dalt.

Thalia jelenleg is a zenével foglalkozik, turnékon vesz részt, de ugyanakkor útjára indította új ruhakollekcióját is, de több könyvet is kiadott. Annak ellenére, hogy búcsút mondott a színészetnek, továbbra sem tétlenkedik, hiszen két gyerek édesanyja.

Bár a művésznő jelenleg amerikai állampolgár és felesége a zeneipar egyik legfontosabb személyiségének, dalai továbbra is spanyol nyelven szólalnak meg, hű maradva ezáltal rajongóihoz. Azt sajnos nem tudjuk, hogy mi a titkuk, de úgy tűnik, minden latin művész megtalálta az örök fiatalság szérumát, ahogyan Thalia, J.Lo vagy Shakira is. És hogy bebizonyítsa számunkra, hogy uralja az örök fiatalságot, Thalia eldöntötte, hogy külsejét megváltoztatva leginkább egy középiskolás lányra fog hasonlítani. Mi mást is mondhatnánk erre, mint: hűha!