Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha imádod a zenét, biztosan azért teszed, mert legalább egy bizonyos előadó vagy együttes kedveltette meg azt veled. Minden rajongónak van egy zenész-ideálja, akinek a szerzeményeit rongyosra hallgatja. Ennek a fiúnak a választásától azonban a tehetségkutató zsűrije is lehidalt.

Ez a srác megrögzött Johnny Cash-rajongónak vallotta magát. Amikor belekezdett az éneklésbe, a zsűri kővé dermedt!

Josiah Siska az American Idol nevű műsorba jelentkezett, és olyan produkciót vitt a színpadra, amitől a mentorok alig bírtak magukhoz térni. Saját megvallásuk szerint, még sosem volt részük egy ekkora hangot meghallgatni a tehetségkutató történetében! Josiah példaképe a híres country-énekes, Johnny Cash, ebből adódóan annak egyik legnépszerűbb felvételét vitte színpadra, óriási szakértelemmel.

A Ghost Riders In The Sky című Johnny Cash-sláger 1979-ben látta meg a napvilágot, és azóta még sosem szólt ilyen jól egy feldolgozásban, mint ezen az estén. Josiah Siska nemcsak egyedi hangjával nyűgözte le a zsűrit, hanem a színpadiasságával is levette őket a lábukról. Teljesen a dal hatása alá kerítette a mentorokat, de általa még a közönség is egy igazi vadnyugati filmben érezhette magát.

Természetesen, a produkciót követően a vastaps sem maradt el, illetve a zsűritagok is egymást felülmúlva igyekeztek megdicsérni az énekest.