Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Robbie Williams teljes gőzzel népszerűsíti legújabb nagylemezét, mely Under The Radar Volume 2 címmel tavaly novemberben jelent meg. Ezúttal a Speaking Tongues című dalára esett a választás, ami mellé egyik rajongója készített dalszöveges videót.

„Amit ebben a dalban elmesélek, az valóban megtörtént… remélem nektek is tetszeni fog a videója.” – üzente a támogatóinak Robbie Williams. A Speaking Tongues immár a hatodik szerzemény a brit énekes legfrissebb stúdiólemezéről, mely egyébként Robbie 20 éves szólókarrierjének eddig még kiadatlan dalait tartalmazza.

Korábban az énekes a következőket vallotta az albummal kapcsolatban: „olyan felvételek gyűjteménye ez, melyekre rendkívül büszke vagyok, és amelyek még sosem kerültek fel egyetlen nagylemezemre sem. Ott lett volna a helyük, de elvesztődtek a ’ki kell adnom egy slágert, mert ha nem, megőrül mindenki’ hajszában. Sok szép dal van.” – fogalmazott Robbie Williams, akinek különleges nagylemezét kizárólag a saját weboldalán lehet megvásárolni.

Csak mi érezzük úgy, vagy szerinted is kezd kikopni Robbie dalaiból a régi, utánozhatatlan lüktetés?