Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Alig töltötte be a 24-dik életévét, Amber Rachdi megértette, hogy valamit sürgősen tennie kell, mert ha nem sikerül lefogynia, akkor az akár az életébe is kerülhet. A fiatal lány nem pusztán elhízott, hanem a súlygyarapodás egyik legsúlyosabb formájában szenvedett, testsúlya meghaladta a 300 kilogrammot is.

Korábban a lány nem törődött az egészségével, és meggondolatlanul evett mindenfélét. Segítséggel elment bevásárolni, majd hazavitte az ételeket, és jóízűen elkezdett falatozni.

Azonban egy nap Amber ráeszmélt, hogy ez így tovább nem mehet, így felkeresett egy klinikát, ahol gyomorszűkítő műtétet javasoltak neki, de az orvos csak azzal a feltétellel vállalta az operációt, ha a lánynak sikerül pár kilótól megszabadulni, mindezt teljesen önerőből elérve.

Mivel Amber keményen dolgozott, végül az orvos is elvégezte a beavatkozást, egy év elteltével a lány már 65 kilótól szabadult meg, a sebész pedig alig ismert rá.

Amber ma már 120 kilós, de szeretné még tovább fogyni, kiiktatta az életéből a stresszt, a szorongást, és mindent elkövet azért, hogy egészséges életmódot folytasson.