Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bármennyire is kössenek a hagyományok, a kultúra vagy a közösségbeli szabályok, mindenki életében eljön egyszer a kitörni vágyás. Már nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, és valami egészen új stílusra vágyunk. Ezekben a sorsdöntő pillanatokban nagyjából mindig sikerül olyan emberekkel találkoznunk, akiktől megkaphatjuk a várva várt segítséget.

Ez az amish tanítónő ráunt régi stílusára, ma az egész internet új külsején ámul

Sarah egy kis amish közösségben nevelkedett, ahol szigorú szabályok uralkodtak. Sosem festhette meg a haját, és a különleges frizurák szépségét sem élvezhette. A tincseit ugyanis mindig összefogva, a fejfedője alatt kellett rejtegetnie – a szerénység jegyeként. A 21 éves nő most úgy döntött, ideje váltani. Theodore Leaf szakértő kezeire bízta magát, aki csodát művelt Sarah külsejével.

A férfi teljesen átalakította a nő frizuráját: nemcsak a hosszából vágott vissza, hanem gyönyörűen be is szárította. Ráadásul bájos szőke tincseket is festett Sarah hajába, csak hogy kihangsúlyozza a lány természetes szépségét.

Sarah csakis azután nézhetett tükörbe, hogy a közönség már megcsodálhatta az eredményt. Bár nagyon izgult, az amish tanítónő alig várta, hogy végre szembenézhessen új önmagával. Mondanunk sem kell, mennyire meghatódott, amikor a tükörbe nézett! A megszépülését a Glamour’s Bad Hair Day inspirálta.