Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 43 éves Robbie Williams bejelentette, hogy ezentúl nem fogja koncertjei alkalmával elénekelni egyik legismertebb dalát, az „Angels”-t. Ennek oka, hogy valahányszor felcsendül a dal, a rajongók olyan kitörő örömmel fogadják, hogy ez erős érzelmeket ébreszt az énekesben.

Mi az oka, hogy Robbie Williams nem énekli koncertjein az „Angels“ c. dalát?

“Ilyenkor, mindig nagyon össze kell szedjem magam, hogy ne könnyezzek, hiszen az elég patetikusan hatna. Vannak olyan rajongók, akik a dal felcsendülésekor transzparenseket emelnek a magasba, melyeken az áll, hogy elvesztették a szeretett hozzátartozójukat, és én ilyenkor mindig arra gondolok: ‘csak tudjam elénekelni a dalt, anélkül, hogy elsírnám magam! Nagyon meghatnak ezek a dolgok!'” – nyilatkozta az énekes a Daily Star-nak.

A felhozott érveket el kell hinnünk az énekesnek, annál is inkább, mivel az “Angels” c. dalt, a temetések legnépszerűbb dalának szavazták meg. Egyébként az “Angels”, a “Life thru a Lens” c. album dalai közt jelent meg 1997-ben és egyike a zenész legsikeresebb dalainak. A brit zenei toplista élén 40 héten át volt hallgatható és 2005-ben, a Brit Awards –on az utóbbi 25 év legjobb dalának választották meg.

Az énekes az “Under The Radar Volume 2” c. albumának népszerűsítése céljából több koncertet tervezett, azonban 2017-ben többet is le kellett mondania közülük, egészségügyi problémái miatt.