Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az élet tele van próbatételekkel, melyeket hol könnyen, hol csak komoly erőfeszítésekkel tudunk teljesíteni. A szeretteink támogatása ilyenkor aranyat ér, és minden bátorító szó jólesik. Bármennyire is előreláthatatlan, az élet azért tartogat kellemes meglepetéseket is, sokszor olyan személyektől, akiktől sosem vártuk volna.

A pár nem tudta kifizetni a fogyasztását. A pincérnő térdre hullot, amikor megtudta, miért!

Chelsea Roff egy átlagos ifjú hölgy, akinek az élet nem osztott jó lapokat. Túl korán kellett felnőnie. Kishúga az ő gondjaira maradt, neki pedig pincérnőként kellett megkeresnie a napi betevőt. Az óriási stressz, ami a vállára nehezedett, végül az egészsége rovására ment. Rádöbbent, ez így csak még mélyebbre húzza őt, ezért Chelsea egy nonprofit szervezetet alapított, melynek keretében jógát tanít, hogy a hozzá hasonló sorsúakon segíthessen.

Néhány fantasztikus ember azonban úgy döntött, közös erővel széppé teszi a lány munkanapját. A történet akkor kezdődött, amikor egy férfi 1000 dolláros borravalót hagyott neki. Chelsea nem hitt a szemének! Természetesen visszautasította, de amikor a főnöke rászólt, hogy tegye el, a lány tiltakozott, inkább elosztja a kollégáival. Aztán, egy másik asztalnál, amikor a fizetésre került sor, a pár hebegve mentegetőzött, hogy sajnos nincs amivel kifizetniük a fogyasztásukat. Cserébe két vakációs jegyet nyújtottak át Chelsea-nek, Hawaiira. Ráadásul aznap egy híres pszichológus is az étteremben ebédelt, aki páratlan ajánlatot tett a lánynak: csatlakozzon a programjához a jóga-tanfolyamjaival.

Chelsea élete egyik pillanatról a másikra változott meg: pénz, álomutazás és egy kiváló állás birtokába jutott. Azt viszont már nem bírták az idegei, amikor a legjobb barátnője egy vadiúj autó kulcsát adta a kezébe. A lány összeomlott a rengeteg jóság édes terhe alatt, és azt sem tudta, kinek hogyan hálálkodjon.

Szívbemarkoló pillanat… ezekre az emberekre pedig mindannyian büszkék lehetünk!