Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A zene és a tánc nem ismer határokat. Ha rajongsz a ritmusokért, és képes vagy teljesen átadni magad a zenének, a legnagyszerűbb táncprodukciókat élheted át függetlenül attól, hogy mennyi idős vagy. Az alábbi videó főszereplői sem izgatják magukat különösebben amiatt, hogy eltelt már fölöttük az idő. Ők inkább a pillanatnak élnek, és milyen jól teszik!

Szórakozásból álltak ki a táncparkettre, de egy percig sem gondolták volna, hogy vastaps kíséretében távoznak

Amint felcsendülnek a Let’s Twist Again közkedvelt dallamai, a pár azonnal a táncparketten terem. Bár nem egy mai darab, Kal Mann és Dave Appell alkotása még ma is sokunk kedvence, nem beszélve a felnőtt generációkról, melyek körébe a táncoslábú párocska is beletartozik. Imádnak táncolni, és ez a produkciójukból is meglátszik!

Kezdetben mintha ismerkednének egymással, és szoknák a másik stílusát. De ahogy a ritmusok felpörögnek, ők is egyre fürgébb üzemmódra váltanak. Érdemes lesz figyelemmel kísérni a mozdulataikat, néhányat talán el is tanulhatnánk tőlük!

Tény, hogy már nem fiatalok, de az energikusság, mellyel lépkednek, és a könnyedség, amellyel ide-oda libbennek a táncparketten, igazán irigylésre méltó. Teljesen megértik egymást a tekintetekből, a mozdulataik pedig tökéletes összhangban van.

Bár szórakozásból álltak fel táncolni, a párost vastapssal jutalmazták a színvonalas produkciójuk miatt. Szerintünk is megérdemelték!