Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Továbbra is debütáló nagylemezét népszerűsíti a brit zeneipar legújabb felfedezettje, Dua Lipa. Az énekesnő ezúttal az IDGAF című dalát választotta, mely téma és vizuális anyag szempontjából is nagyon hasonlít a korábban kiadott New Rules című slágeréhez.

Videóklip: Dua Lipa - IDGAF

Bár még zöldfülűnek mondható a rivaldafényben, Dua Lipa szép eredményt ért el a New Rules című kislemezével. Hazájában megdöntötte a toplistákat, és most újabb babérok learatására készül az IDGAF-fel. A dal összhangban van az énekesnő által képviselt zenei stílussal, a létrejötte pedig magán hordozza Dua Lipa kézjegyét, MNEK, Larzz Principato, Skyler Stonestreet és Whiskey Waters közreműködésével.

Dua Lipa 14 évesen próbálkozott először az énekléssel: a YouTube-on tette közzé a Christina Aguilera és Nelly Furtado dalairól készített feldolgozásait. 2015-ben írta alá első szerződését a Warner Bros Records-zal, és röviddel ezután már piacra is dobta debütáló felvételét, a New Love-ot. 21 évesen, az énekesnő már túl van az első sikerén: debütáló nagylemeze tavaly júniusban került a boltokba, és óriási népszerűségnek örvend.

Dua Lipa szerint, az album letisztult és becsületes: „Meg szeretnék mutatni egy darabot magamból. Azt akarom, hogy az emberek belelássanak az utóbbi éveimbe, melyek alatt dalokat írtam az első stúdiólemezhez. Esélyt akarok adni nekik, hogy megismerjenek. Az eddigi visszajelzések pozitívak voltak. Amikor a New Love és a Be The One című dalaimat kiadtam, voltak, akik azt mondták: megtaláltam magam ezekben a sorokban. Szeretném, ha az emberek ilyen dolgokat éreznének, ha tudnák, hogy nincsenek egyedül. Ez az én fő célom, és a lehető legőszintébb akarok lenni.” – fogalmazott Dua Lipa a Digital Spy-nak adott interjújában.