Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tény, hogy a karácsonynak már annyi, viszont az új naptári év új, egyéb jellegű eseményeket tartogat. Ismét jönnek a születésnapok, ilyen-olyan évfordulók, jeles alkalmak, melyekre érdemes a legapróbb részletekig rákészülni. És ha már az ajándékokról van szó, akkor mindig jól jön egy eredeti, elegáns és időgazdaságos megoldás a becsomagolásukra!

Ha megnézed ezt a videót, többé sosem csomagolod be úgy az ajándékokat, mint eddig!

Az alábbi videó két egyszerű becsomagolási technikát mutat be. Ezekkel időt és pénzt spórolhatsz, ráadásul annyira szemrevalóak és ízlésesek, hogy azonnal leveszik az ünnepeltet a lábáról. Hogy milyen mintás csomagolópapírt választasz, az csakis tőled függ. És ha követed a kisfilmben bemutatott lépéseket, még a kézügyesség sem feltétele az elkészítésnek.

Ezekkel a módszerekkel egy könyv vagy egy játékdoboz is pofonegyszerűen „felöltöztethető”, ráadásul egy kis zsebecske is fennmarad az extra plüssfigurának. Illetve, ha nagyobb ajándékot kell elrejtened a papír segítségével, mint például egy óriásmackót, ettől sem kell bepánikolnod. A videó minden mozdulatot világosan dokumentál.

Ugye, mennyire praktikus és banális megoldás? Ezután öröm lesz a csomagolás!