Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Élő videóklipet avatott a népszerű 2CELLOS együttes. A vizuális anyagot a Sydneyi Operaházban tartott élő koncert alatt rögzítették, melynek keretében a két csellista, Stjepan Hauser és Luka Sulic a Titanic főcímdalának egyedi változatát adta elő.

A 2CELLOS élőben adta elő a Titanic főcímdalát. Ilyet még a Sydneyi Operaház is ritkán hall!

A My Heart Will Go On című dal klasszikus feldolgozása a duó legutóbbi nagylemezén kapott helyet, mely Score címmel tavaly márciusban került a boltokba. A korong 14 felvételt tartalmaz, minden idők legsikeresebb filmjeinek a betétdalairól. A lemezt a London Symphony Orchestra közreműködésével készítette a 2CELLOS, akiket egyébként a világ egyik legjobb szimfonikus zenekarának tartanak.

Ami a 2CELLOS-t illeti, őket már senkinek sem kell bemutatni. Egyedi, gyönyörű feldolgozásaiknak hála, ma már az egész földkerekség ismeri őket, és olyan emberek szívébe lopták be magukat, akiket amúgy hidegen hagy a klasszikus műfaj.

Népszerű slágereket öltöztetnek új köntösbe, és olyan zenei stílusokat szabnak csellóra, amiről álmunkban sem gondoltuk volna, hogy lehetséges! Ebben rejlik a duó erőssége – reméljük, még sokáig fogjuk hallani őket!