Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A műkorcsolya az egyik legelegánsabb és legkedveltebb sport a világon! Amint beköszönt a tél, a műfajban szervezett bajnokságok és egyéb események nézők millióit bilincseli a képernyők elé: nem pusztán a kecsesség és a profizmus az, ami rabul ejt egy ilyen műsorszám alatt, hanem maga a koreográfia, főként ha a legifjabb műkorcsolyázók viszik azt „színpadra”.

Egy aranyos kislány siklik a jégre, és vár. Figyeld csak, ki csatlakozik hozzá!

Az alábbi kisfilm főszereplői Katarina és Dakota Delcamp – egy testvérpár, aki mindössze 4 esztendős volt, amikor ezt a videót rögzítették. Mindketten imádnak korcsolyázni, a szenvedélyüket pedig hivatássá formálták. Mindig is egymás párjaként siklottak a jégre, és valahányszor felléptek, minden egyes alkalommal elbűvölték a közönséget.

Ezt a műsorszámot egy karácsonyi rendezvény alatt kapták lencsevégre. A két csöppség ruháját a Diótörő balett-előadás jelmezei ihlették, és akkor is megzabálta volna őket a nagyérdemű, ha a meghajláson kívül semmi egyebet nem tettek volna. Először Katarina siklott a jégre, rövid időn belül pedig Dakota is követte őt.

Amit ez a két gyerek leművelt a műjégpályán, igazi szenzáció!