Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A zene és az éneklés iránti szenvedély gyakran gyógyír a léleknek, és a legrosszabb esetekben is lehet mentőöv. Az élet bőven osztogatott pofonokat ennek a férfinak, ő mégis megtalálta a módját, hogy felülkerekedjen a problémákon. A zene mindig is fontos szerepet játszott az életében, és segítséget nyújtott számára akkor is, amikor a legnagyobb szüksége volt rá.

Ez a hajléktalan férfi történelmet írt a tehetségkutatók világában!

Herbie Russ 54 éves, és igazi őstehetség: énekel, zenét komponál és gyárt, miközben kiválóan szaxofonozik és zongorázik. Az évek során rengetegen hallhatták őt játszani, most pedig az America’s Got Talent tehetségkutató tágabb közönsége előtt is bemutatkozik.

A férfi minden idők egyik legnépszerűbb zenei darabjával készült. Joe Cocker 1972-ben kiadott With A Little Help Of My Friends című klasszikusát pár szaxofon-akkorddal konferálta fel, az ezeket követő vokális produkció pedig maga volt a hab és a cseresznye a tortán! Herbie különleges hangja betöltötte az étert, és a lehető legszebb módon keltette életre a pótolhatatlan Joe Cocker slágerét.

Nem is gondolnád, hogy ez a férfi nemrégiben az utcákon élt, és nem volt tető a feje felett. A különböző lokálokban tartott koncertjei által kissé javultak az életkörülményei, de az élete továbbra is egy káosz maradt. A kábítószerek és a letartóztatások napi szinten jelen voltak az életében, de talán ez a tehetségkutató majd meghozza számára a kívánt változást.

Minden esetre, a zsűri bizalmat szavazott Herbie Russnak, aki továbbra is bizonyíthat a műsor folyamán. Hogy ő viszi-e haza a főnyereményt, és sikerül neki új életet kezdenie, az már a jövő zenéje, de mindenképp megérdemelne egy második esélyt. Egyetértesz?