Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az iskolai évzáró ünnepségek fontos mérföldkövei a gyerekkornak – és ezeknek nem minden esetben a szülők örülnek a legjobban. Vannak ugyanis gyerekek, akik azokkal a társaikkal szemben, akik utálják a nyilvános szereplést, ténylegesen elemükben érzik magukat a színpadon. Így vagy úgy, a nagy pillanat rengeteg gyakorlást és izgalmat rejteget, a végeredmény pedig mindig mókás és a maga módján emlékezetes.

A gyerekek elfoglalják a helyüket a színpadon. Amikor megszólal a zene, a piros ruhás lány valamennyiüket lepipálja!

A tél beköszöntével sok tanintézmény szervez ünnepségeket, főként karácsony előtt. Az oktatók megpróbálnak minden évben kitenni magukért, ezért nagy hangsúlyt fektetnek az előadások tartalmára. Olyan produkciókat igyekeznek megtanítani, melyek megérintik a szülőket, és amelyek hosszú évek múlva is emlékezetesek maradnak.

Amikor elment a lánya évzáró ünnepségére, Kelly Cardillonak élete egyik legszebb meglepetésében volt része. A kislánya ugyanis annyira jól érezte magát a színpadon, hogy teljesen átadta magát a műsornak. Önfeledten, gátlások nélkül táncolta végig a koreográfiát, messze lepipálva az osztálytársait.

A mozdulatain a közönség remekül szórakozott, beleértve az anyukát is, aki rögtön előkapta a telefonját, és az egész szereplést videóra vette. A netezők csak a piros ruhás lányként emlegetik a kis diszkókirálynőt, aki egyik napról a másikra vált híressé a világhálón.

This is my Daughter at her school Christmas concert. She brought the house down. See if you can guess which one she is

Posted by Kelly Cardillo on Saturday, December 16, 2017