Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Leonard Cohen Hallelujah című dala minden idők egyik legszebb szerzeménye. Előadók milliói dolgozták már fel, de még így is képtelenség megunni. A mondanivalója és a belőle áradó érzelmek mindig elvarázsolnak, bármilyen nyelven és formában csendüljenek is fel.

 Négy gyerek áll ki a színpadra. Úgy éneklik ezt a klasszikust, ahogy még soha életedben nem hallottad!

Ezúttal négy gyerek tűzte ki célul, hogy valami maradandót alkot belőle. A The Voice Kids nevű tehetségkutatóba neveztek be, és anyanyelvükön, oroszul keltették életre ezeket az angyali dallamokat. Amikor megszólaltak, a föld megszűnt mozogni, a tehetségük pedig minden elvárást felülmúlt.

Artem, Julia, Marsel és Xenia nemcsak a közönséget bűvölte el, hanem a zsűrit is mélyen megérintette. Bár az elején azt gondoltuk volna, az orosz nyelv dallamossága túl darabos a Hallelujah fennköltségéhez, később meggyőződhettünk afelől, hogy ez a kissé rideg nyelv is képes a mennyei akkordokra. A gyerekek éneke ugyanis a szívekbe talált: meleg, érzésekkel teli hangon dúdolták az ismerős dallamokat, Artem pedig gitáron kísérte a társait, amitől még különlegesebbé vált a produkció.

A zsűri teljesen átszellemülve hallgatta a négy gyermek angyali énekét, a kis előadók családtagjai pedig büszkeségtől sugárzó arccal figyelték a csemetéiket. Minden elismerést megérdemelnek!