Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bár minden ember úgy megy neki a házasságnak, hogy a szent kötelék egy életre tartja őket össze, sokszor a dolgok menete nem úgy történik, ahogy elképzeltük. Az élet hosszú és előreláthatatlan, ezért sosem tudhatjuk, mit hoz majd a holnap. Megfogadni és betartani az esküt tiszteletre méltó, de legalább annyira méltóságos az elválás is, ha a szerelmet a nézeteltérések váltják fel.

A menyasszony meglátja a férje ex-nejét az esküvőn. Ekkor lábra szólítja őt...

Amikor a vőlegénye megkérte Katie Hild kezét, a nő tisztán tudta, hogy a házasságukban nemcsak ők ketten lesznek majd, hanem a férfi volt felesége és a közös gyerekeik is. Az apuka imádta a fiait, akiket Katie is nagyon megszeretett. Éppen ezért az volt a célja, hogy egészséges, őszinte kapcsolatot létesítsen a jövendőbelije ex-nejével – csakis így mutathat jó példát a gyerekeknek.

Gyönyörű hófehér ruhában, az oltár előtt állva az újdonsült ara azt szerette volna, ha az esküje nemcsak Jeremynek, hanem annak a volt családjának is szólna. Érzelmekkel teli, őszinte fogadalma a könnyekig hatotta az egybegyűlteket, de legfőképpen Caseyt, a férfi ex-feleségét, és magát a vőlegényt, akinek fogalma sem volt erről az egészről.

„Ebben a házasságban nem csupán én leszek és Jeremy. Szükségem van a bizalomra és a tiszteletre úgy a férjem részéről, mint Tyler, Landon [a fiúk] és Casey részéről is. Egyetlen ígéretet tettem, méghozzá azt, hogy összetartó család leszünk, és habozás nélkül állítom, hogy sosem fogom megszegni az ígéretemet.” – vallotta Katie, akinek a példáját nem sokan követnék, de akik megteszik, a legnagylelkűbb emberek a világon!

Co-Parenting Vows

"Co-parenting means sharing the duties of a child. So, I didn’t tell anyone what I was doing. I not only vowed to Jeremy. I gave a vow to Casey and Tyler. Then I vowed to Landon, and then to Jeremy. I wasn’t just going into a marriage with Jeremy and needed his trust and respect, but I needed Casey's and Tyler's, too. One thing I promised, was to be ONE family, always. I know without hesitation, we will never break that promise. I know I can speak for us all, parenting is hard yet amazing; but co-parenting? It’s a blessing. It was the hardest and best four years of my life. It takes true understanding and support from the ones who love you. Everyone facing custody problems, acceptance, understanding, relationship problems, etc; we get it. Not everyone gets the luxury of having a relationship like we formed; but it's possible to get along, communicate, and give the same rules/love/respect on both sides for your child/children. Go against the norm. BE that CHANGE."#LoveWhatMattersA Love What Matters Original VideoSubmitted by Katie Hild, Video courtesy of Bob Hogan Productions

Posted by Love What Matters on Monday, November 6, 2017