Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Rachel Ray műsora már több tucat embernek segített megújulni. A mindennapok rutinjában ugyanis könnyű elslamposodni, és még ha általában oda is figyelünk a külsőnkre, időnként azért jólesik alaposan felrázni a megjelenésünket. Párok százai vették már igénybe a műsorvezetőnő szakértőkből álló csapatát, a végeredmény pedig minden egyes alkalommal nagyszerű lett!

Rászánta magát egy teljes átalakulásra. A srác végső reakciójára viszont senki sem számított!

Talán ez bátorította fel Brandon Vandet is arra, hogy rászánja magát egy gyökeres átalakulásra. Ő és barátnője, Claribel Vizcarra, három évvel ezelőtt ismerkedtek meg, és bár teljesen különböző a stílusuk, mégis jól kijönnek egymással.

„Míg én a divatot követem, addig Brandon egy eléggé laza pasas.” – jellemezte önmagukat a lány, aki így is imádja a barátját, de attól még nagyon szerette volna, ha Brandon végre valami „felnőttes” stílusra vált. A srác beadta a derekát. Stylistja azonban figyelmeztette, hogy ha ezzel a külsővel áll a közönség elé, mindenkinek a padlón koppan majd az álla.

Brandon sokkolni akart. Sikerült neki. Még Claribel is a könnyekig hatódott, amikor megpillantotta a szerelmét kifinomult, elegáns öltözékben és a korához illő, trendi frizurával. Ki gondolta volna, hogy ez a fiú ilyen jóképű?! Arra viszont senki sem számított, hogy Brandon ott, élőben kéri meg a barátnője kezét, aki habozás nélkül igent mondott.