Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bár ő minden idők egyik legnépszerűbb rock-énekesnője, kevesen tudják róla, hogy valójában egy mélyen spirituális lélek. Talán a baptista vallásnak köszönhetően, amelyben nevelkedett, vagy egyszerűen csak mindig is vonzották őt az értelem feletti dolgok, de tény, hogy angyalian énekelte a The Lord’s Prayer című dalt, később pedig egy ókori, misztikus buddhista énekkel is csodát művelt.

Egy gyönyörű dal és egy fantasztikus hang - a videó, ami kihozza belőled a legcsodásabb érzéseket!

Tina Turner számára sosem volt kérdés, hogyan kell megszólítani az ember lelkét, illetve hogyan kell felhevíteni a kihűltnek hitt érzéseket. Erre a Sarvesham Svastir Bhavatu című buddhista mantra mellé forgatott videóklipje a legjobb bizonyíték. A vizuális anyag nem kevesebb, mint 13 millió embert vonzott maga köré, és teljesen elvarázsol.

A szerzemény a 2011-ben megjelent Children Beyond című nagylemezre került fel, és egyike a zenetörténelem legértékesebb darabjainak. Tina Turner, Regula Curti és Dechen Shak-Dagsay hangja elixírként itatja át a lelkünket és az érzéseinket, a lélegzetelállító tájak pedig, melyek a videó során a szemünk elé tárulnak, csak fokozzák a fennkölt, misztikus hangulatot. Ahogy a gyerekek hangja a három nőt kíséri, csordulásig tölti a szíveket.

Ami a trió egyesülését illeti e csodálatos projekt erejéig, arról Regula Curti, énekesnő, pszichoterapeuta és jóga-professzor mesél: „Mi, három nő, arra vetemedtünk, hogy felkaroljuk az energiát, melyet a napi rituáléink alatt kovácsoltunk. Ez az energia végül összehozott minket.” Míg rögzítették az anyagot a stúdióban, a hangmérnökök a könnyekig hatódtak, miközben Tina Turnert hallgatták. „Valami megváltozott bennem, a sok feszültséget és terhet többé már nem éreztem. Boldog voltam, aztán fokozatosan, de a gondolataim rávezettek arra, hogy miként tudom megváltoztatni az életemet.” – fogalmazott a Rocknagyi.