Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy világ rajongott ezért a sorozatért. Így néz ki ma az Esmeralda sztárja!

Egy világ rajongott Esmeraldaért. Így néz ki ma a sorozat női főszereplője

Az 1997-es mexikói szappanopera minden bizonnyal fellendítette a zsebkendőgyártó cégek forgalmát is. Az nyújtsa fel a kezét, aki legalább egy részt könnyezett végig a romantikus sorozatból. Korosztálytól függetlenül számos nő izgulta végig a képernyő előtt Esmeralda és Jose Armando romantikus történetét.

Sőt, a sorozat annyira hatással volt a tévénézők életére, hogy nem egy Esmeralda nevű lánygyerek született a 90-es évek végére. Esmeraldát a szépségéről híres mexikói Leticia Calderon alakította, aki jelenleg a 49-ik életévében jár, de mondhatni szinte semmit nem veszített bájából.

A mexikói színésznő évek óta egyetlen sorozatban sem szerepelt, de a hosszú kihagyás után úgy tűnik újra láthatják majd a rajongói a Soha nem hagysz el című telenovellában. Leticia, egyedülálló anyaként úgy döntött, hogy életét szeretné két tizenéves fiának nevelésére szentelni.

Ennek eredményeképpen egy könyvet is írt, melynek főszereplője, a 12 éves Luciano, Leticia Down-kóros fia. Nézd meg, milyen csodaszép most is a közel 50 éves mexikói színésznő.

Leticia Calderon

Mexico, D.F (20/03/2014).- Leticia Calderon en la alfombra roja de la Obra Godspell en el Teatro Milan. PHOTOAMC

Közzétette: Leticia Calderon – 2014. november 1.

Közzétette: Leticia Calderon – 2013. augusztus 7.

Közzétette: Leticia Calderon – 2012. október 25.