Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Minden bizonnyal, a műkorcsolya az egyik legcsodálatosabb sport a világon! Elbűvölő produkciók, gyönyörű mezek és a legvarázslatosabb dallamok egyvelege szórakoztatja a nézőket szezonról szezonra, tehetséges műkorcsolyázók előadásában. Párban vagy szólóban, ezek a sportolók a fizika törvényeivel dacolnak, miközben a saját határaikat is feszegetik.

Két fiatal áll a közönség elé, amikor a zene felcsendül, a jég csak úgy izzik a korcsolyájuk alatt!

Vanessa James és Morgan Ciprès regényeket tudna mesélni a sportág gyönyöreiről. De szavak helyett inkább tettekben mutatja meg, mit is jelent műkorcsolyázni! Mindkettőjüket a világhírű John Zimmerman képezte ki, és amikor a jégre lépnek, az rögtön engedelmeskedik nekik. Tökéletes összhang van közöttük, és a kémia, ami közöttük szikrázik, hipnotikus erejű!

A 2017-es Európai Műkorcsolya-bajnokságon The Weeknd Earned It című dalával készültek. A csillagászati pontossággal végrehajtott technikai elemek mellett a versenyzők a művésziekre is legalább akkora hangsúlyt fektettek. A műsorszámukkal sikerült alaposan meglepniük a közönséget: elegancia, kecsesség és kifinomultság párosult a rendíthetetlen fizikai állóképességgel és erővel, mely e törékeny virágszálakban sziklaszilárdan tornyosult.

Ha most te is azon kapod magad, hogy a lélegzeted visszatartva figyeled a mozdulataikat, akkor helyben vagyunk!