Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sokszor hallottuk már, hogy az életkor nem más, mint egy számjegy. Ezt az állítást az alábbi videó őszhajú úriembere meg is erősíti, aki fiatalokat megszégyenítő táncprodukciót vitt a „színpadra”. A nagyapó néhány suhancot hívott ki párbajra, és nem fogod elhinni, ki maradt alul a megmérettetésben!

Kinevették, amikor az öreg táncpárbajra hívta őket. Bárcsak ne tették volna...

A produkciója kezdetén az öregember egyszerű, break-dance stílusú mozdulatokkal próbálta lenyűgözni az ifjakat, ám azok csak mosolyogtak a tata „szaktudásán”. Természetesen, energikus koreográfiával vágtak vissza: az egyikük mindent beleadott, hogy megleckéztesse az idős férfit, és ekkor történt meg az, hogy a fagylalt visszanyalt…

A nagyapó olyan táncot vitt a parkettre, amitől a nézőinek a padlón koppant az álla. Egyik fiú sem hitte volna, hogy ez az idős férfi, korának dacára, ily sebesen képes mozogni. A kihívottja át is adta neki a tereped, hadd táncoljon úgy, mint egy tinédzser!

Ezzel a gesztusával a srác elismerte, veszített, és biztosan ő is megtanult ott egy életre szóló leckét: sose becsüld alá az idős embert, hisz nem tudhatod, mennyire fiatal lélek lakozik benne.