Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az elmúlt évek tapasztalataiból megítélve, egy tehetségkutató minden, csak nem kiszámítható események sorozata. Láthattunk már hajmeresztő produkciókat, hallhattunk már világsztárokat meghazudtoló feldolgozásokat. De ami a következőkben történik, arról senki sem hitte volna, hogy egy hajszálvékony kötéltánc lesz élet és halál között…

Veszélyes mutatvánnyal rukkolt elő a bűvész, felesége összeesett a nézőtéren

Demian Aditya egy egész világot sokkolt a kaszkadőrmutatványaival. A leglehetetlenebb szituációkból szabadítja ki magát, béklyók és láncok súlya alól, meghökkentő ügyességgel. Korábban már megmutatta, mit tud az amerikai America’s Got Talent színpadán – akkor a technikusoknak is közbe kellett avatkozniuk. De bűvésztrükkjeivel végül mindenki elméjén felülkerekedett.

Hogy emelje a tétet, a fiatalember most egy faládába záratta be magát, amit egy gödör mélyén helyeztek el. A kiszabaduláshoz mindössze 1 perce volt, egyébként elfogy a levegője, és megfullad. Demian felesége a múltkor is teljesen kikészült a férje mutatványától, ezt pedig már nem bírta ideggel. Amikor még csak 15 másodperc volt hátra, és látta, hogy Demiannek alig van esélye a szabaduláshoz, pánikrohamot kapott.

A nőn kívül Simon Cowell is szentül hitte, a férfi ott hal meg, ezért már-már leállította volna a produkciót, amikor a földet lapátoló férfiak egyike lerántotta a fejéről az álcát, és megmutatta a valódi arcát: Demian volt, épségben, megint teljesen lóvá téve a közönségét!